EBI X-MAS QUIZ 

Don & Phil 3_edited_edited.png

QUIZ CLOSED

And the winners of that fantastic Everly Brothers miniature guitar are :

Deborah Kallgren (USA)
Lubomir Gula (Slovakia)
Antoinette Swatman (UK)

Congratulations ! Your prizes are on the way

THE CORRECT ANSWERS TO THOSE 10 QUESTIONS :

1. What's the name of EBI's fanclub magazine ? 
Answer :  Kentucky

2. Name their UK no. 1's
Answer : Dream, Cathy's Clown, Walk Right Back and Temptation

3. Name their US no. 1's
Answer : Susie, Dream and Cathy's Clown

4. In what town was Phil born ?
Answer : Chicago

5. Their last studio album together
Answer : Some Hearts

6. What other location was considered for their Reunion Concert ?
Answer : Carnegie Hall, New York

7. Name the country in which Bowling Green topped the charts 
Answer : Canada

8. Song that neither Don and/or Phil wrote
Answer : Bye Bye Love

9. Finish the following sentence : I've been cheated, been.................
Answer : Mistreated

10. Name the town in which the Everlys performed for the last time live together 
Answer : Ipswich (UK)

facebook logo_edited_edited_edited_edited.png